diumenge, 3 de maig del 2009

UN TOMB PEL MODERNISME DE BARCELONA



El passat diumenge 19 d'abril un grup de calderins i calderines de diferents procedències vam fer un petit recorregut per algunes de les obres emblemàtiques d'Antoni Gaudí. La sortida tenia fonamentalment dos objectius:

1.Conèixer de forma més propera la Sagrada Família, la Pedrera, la Casa Batlló i el Parc Güell com a símbol d'una part important de la nostra cultura i història.

2.Cohesionar i establir relacions positives entre els membres de les Dones sense Fronteres de Caldes de Montbui i les seves famílies.

Va ser una jornada molt agradable, vam poder gaudir de la conversa de ciutadans calderins vinguts de Mali, Equador, Colombia, República Dominicana, Barcelona, Xina...

La jornada principal la vam desenvolupar al Parc Güell on vam compartir el dinar i vam poder explicar moltes anècdotes i situacions quotidianes.

Un missatge ens ha de quedar clar: aprenem a valorar i a estimar el que es diferent quan ens hi apropem i ho coneixem. Només la ignorància provoca desigualtats i actituds intolerants i estúpides.

Esperem que ben aviat ens poguem tornar a trobar per disfrutar d'una altra jornada tan agradable.

Quin gust viure en una societat tan diversa i multicolor!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada